Roligt för både barn och vuxna

En aktivitet som både barn och vuxna kan göra tillsammans är så kallad bubbleball. Det går ut på att ta på sig en jättestor bubbla och sedan spela fotboll mot varandra. Best Event heter ett företag som erbjuder denna aktivitet. Ni kan vara familj, kompisgäng eller så kommer ni från ett företag och vill ha detta som ett event. Bubbleball uppfanns i Norge 2011 av två norska killar och det har spridit sig som en löpeld. Detta är en helt galen men helt fantastisk rolig sysselsättning!

Bubble Ball för alla tillfällen

Bubble Ball som aktivitet passar alla typer av events och målgrupper så som:

  • Familjedag
  • Kompisgäng
  • Möhippa/svensexa
  • Kickoff
  • Företagsevent
  • Teambuilding

Till Bubble Ball så kan man även addera en så kallad 4-kamp. Då spelar ni dels Bubbleball, sedan så är det jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp. Det gör att ni kan lägga en hel dag på att ha hur kul som helst och även tävla sinsemellan. Det blir vad ni gör det till.

Boka in er hos Best Event

Best Event heter som sagt det företag som erbjuder dessa aktiviteter. De har kontor på flera ställen i Sverige. Bland annat finns de i Umeå, Stockholm och Malmö. De kan ta emot bokningar från hela Sverige. Ni kan tillsammans med detta företag skräddarsy er dag, så att ni får en dag ni sent ska glömma. Alla kan spela Bubble Ball, så boka in er redan idag

1 feb 2016

Barn, shopping och mode

Pixie Kids

© 2021 Pixiekids.se. Alla rättigheter förbehållna.